top of page
DSC09538.jpg

Hello

Extra Services

 

Jullie bruiloft is klaar. Hier een lijstje met de extra mogelijkheden.

Die waren al benoemd in het kennismakingsgesprek. Maar hier nog als herinnering.

Meest geboekt achteraf

  • Ceremoniefilm geheel 599.-

  • Ruw materiaal geheel 250.-

  • Ceremoniefilm 20 min in afspraak naar wensen

 

Correctieronde Algemene Voorwaarden

ONTVANGST EINDPRODUCT

De eerste versie van het eindproduct zal normaal gesproken binnen vier (laagseizoen) tot acht weken (hoogseizoen) naar de client verzonden worden. Deze termijn is enkel ter indicatie. Een correctieronde voor de clip en social media clip is inbegrepen, bedoeld voor kleine correcties. Indien de doorgegeven correcties meer dan twee uur in beslag zullen nemen, zullen de overige uren na overleg gefactureerd worden. Sterly behoudt te allen tijde de volledige creatieve vrijheid over de eindmontage.

 

Als er na de 2de correctieronde aanpassingen gewenst zijn, komen er extra kosten in rekening i.v.m. meerwerk. Extra correcties of correctierondes zullen gefactureerd worden in afspraak met jullie. Bij foutjes van de kant van Sterly komen er geen extra kosten bij. Denk aan schokkerig beeld, geen mooie overgang, geluid niet goed etc.

 

Over de montage van andere producten (waaronder de ceremonie) is geen correctieronde opgenomen – de 1e versie is de definitieve versie.

 

Eventuele correcties moeten binnen vier (4) weken na de (digitale) ontvangst van de trouwfilm binnen zijn. Daarna zal de film als definitief worden beschouwd en de USB stick gaat op de post.

Download PDF via ora

Contact

Heb je nog vragen neem even gerust contact 

met mij op. 

06-34 18 23 00

bottom of page