top of page
YKFOT_20220303_Sterly-29_50 smaller.jpeg

Hello

About Me

 

Een warmhartig, energiek en creatief mens met humor uit Zwitserland. Ik heb de passie om samen met mensen te werken, netwerken, bruiloften filmen en te plannen. Daarnaast hou ik van de natuur, reizen en mijn gezin.

 

MIJN VISIE

Voor elk bruidspaar zal ik uniek en professioneel werk afleveren. Het liefst werk ik in een ongedwongen sfeer en dit is ook mijn stijl. De klant staat met zijn ideeën centraal en ik vul het met mijn ervaring en creatieve ideeën aan. In de samenwerking let ik op een fijne sfeer en creëer ik ruimte voor humor maar ook rust en geduld.

Het mooiste, voor mij na een opdracht, is om te horen dat een bruidspaar een warm hart heeft gekregen of zelfs door tranen geroerd werd. Daar krijg ik energie van om dit werk te doen.  

Lees hier mijn visie over Nature Weddings

De magie van een unieke en ongedwongen bruiloft. Niet geleefd worden door strakke schema’s maar samen met jullie gasten ongedwongen kunnen genieten van de dag. De bruiloft die helemaal past bij jullie unieke verhaal. Wees jezelf en leef niet volgens tradities en tijdschema's of omdat mensen iets van jullie verwachten op de dag, maar doe wat jullie willen op jullie eigen unieke manier zoals jullie al heel lang wilden doen. Dit is in mijn ogen hét recept voor een onvergetelijke trouwdag. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zowel in Nederland als in het buitenland maak ik graag jullie droombruiloft waar.

Contact

Heb je nog vragen neem even gerust contact 

met mij op. 

06-34 18 23 00

bottom of page