Newbornfilm Selina een week oud
Sterly*

Newbornfilm Selina een week oud

Newbornfilm 299.- Euro

De eerste dagen van jullie baby zijn magisch. Daarom leg ik de mooie momenten graag voor jullie op video vast in een prachtige newborn shoot. Dit is een video met alle liefdevolle details van jullie zoon of dochter, het gezin en de omgeving. Veel mensen zijn al bekend met een baby fotoshoot, maar een baby videoshoot geeft jullie zoveel meer.

Hoe werkt het maken van de newborn shoot?

Ik kom ongeveer 2,5 uur lang bij jullie thuis om te filmen en te zorgen voor een prachtige babyvideo. Het leukste aan een newborn shoot vind ik op een ongedwongen en niet geregisseerde manier filmen. De babyvideo laat jullie zien zoals jullie zijn. Van het slapen, knuffelen en voeden tot het badderen: alles wordt vastgelegd. Dit monteer ik dan tot een sfeervolle maar vlotte video die voor jullie en jullie kindje een herinnering is voor altijd!

De uiteindelijke lengte van de video bedraagt zo'n twee minuten. Uiteraard wordt de video voorzien van door jullie gekozen muziek. 

Voorbereiding op de babyshoot

 

De voorbereiding op de babyshoot is bij een newborn video net iets anders dan bij een baby fotoshoot. Dit heeft er natuurlijk alles mee te maken dat we voor jullie babyfilm bewegende beelden gaan schieten. Vaak gaan we daarbij door het hele huis: denk aan de babykamer, badkamer en woonkamer. 

 

Van tevoren kunnen we vanzelfsprekend de shoot bespreken en voorbereiden. Als jullie inspiratie nodig hebben, help ik graag. Wat willen jullie laten filmen? Samen bedenken we een klein scriptje, maar onthoud: spontane babyvideo's zijn vaak de leukste. Het hoeft allemaal niet "perfect" te zijn. Het belangrijkste is dat de babyfilm laat zien wie jullie zijn

 

Ik zorg altijd voor ruim voldoende tijd om te filmen wat jullie willen, maar we hebben meer tijd wanneer je aan de volgende voorbereiding hebt gedacht:


- Leg 2 outfits voor de baby klaar (die hij/zij kan dragen voor en na het bad)
- Bepaal wat jullie willen dragen
- Zorg ervoor dat alle ruimtes en plekken waar we gaan filmen netjes zijn
- Leg het geboortekaartje alvast klaar 
- Zorg ervoor dat je tijdens de shoot voeding kunt geven

Heb je vragen over jouw baby videoshoot? Bel mij op 06 34 18 23 00