top of page

Blog: Even terugblikken op 2021 een jaar vol groei en stap naar nog meer professionaliteit.

Bijgewerkt op: 18 jan. 2022Een nieuw jaar staat bijna voor de deur..

Er zijn jaren in je leven die weg hebben van een rit in een grote achtbaan zoals 2020 voor mij. Dus elke bruiloft die op de planning stond ging niet door behalve één en kon niet meer reizen.


Dit jaar had ik veel vlinders in mijn buik, veel energie, veel groei en alle bruiloften gingen door behalve twee verschuivingen naar 2023.


Voor mij was dit het jaar om eindelijk in mijn kracht te gaan staan, me openbaar niet meer te verschuilen vanwege mijn taal! Ik schaamte me voor mijn spelling en heb me 5 jaar online niet laten zien, all mijn mooi werk dat ik gedaan heb de wereld niet laten zien. Mijn man is dyslectisch en ik durfde het niet altijd aan iemand te vragen. Maar nu sinds oktober gooi ik er gewoon alles uit. Liever het risico van fouten, dan me te verstoppen op social media. Mocht je nog spelfouten zien, dan waardeer ik het echt als je het mij in een persoonlijk bericht laat weten ❤️.


Mijn highlights waren:


Werk:

  • Mijn rebranding nieuw logo, nieuwe website

  • (in januari volgen branding foto's van Yvonne Kuipers Bruidsfotograaf)

  • Kleur correctie cursus in april. Ik ben zo trots als ik naar mijn laatste film van de kerstshoot kijk (link) kijk, wat een verbetering ten opzichte van een jaar geleden.

  • Weddingplanner bruiloft van Lilian en Nol waar we al 3x verschoven hadden en sinds 2019 bezig samen waren

  • Bruiloft in Terschelling met Jelle en Bianca link trouwclipPrivé:

  • Hebben we vanwege Corona een camper gekocht en mijn hart kon zo weer reizen ook al is het Nederland en zo mooie plekken gezien zoals de Maasvlakte of het blauwe meer bijvoorbeeld. Hebben al 70 nachten in geslapen.

  • 4 weken Zwitserland, Spanje, Portugal en kon in deze tijd ook eindelijk mijn ouders, zusje en mijn beste vriendin weer zien.


Het was een prachtig jaar en ben al heel benieuwd naar 2022 met al en vrij goed geboekte agenda, leuke plannen over unieke elopements, destination weddings, Duitse markt opbouwen en mij nog beter te verdiepen in kleur correctie, geluid en belichting.


Ik heb ongelofelijk veel zin in 2022 op alle bruidsparen maar ook om met al de te leuke leveranciers om mij heen.


Gelukkig Nieuwjaar en heel veel liefde en gezondheid


Michele xxx


PS: Excuseer me als er spelfouten zijn in de tekst. Omdat ik altijd afhankelijk ben van anderen, had ik veel te weinig blogs gedaan en mijn werk laten zien. Ik wil dit nu doen. Gelukkig spreken mijn films woorden.

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page