top of page

Een bruiloft videograaf tijdens corona: de voorwaarden

Je wilt tijdens de corona pandemie je bruiloft houden. En je wilt een bruiloft videograaf tijdens corona. Kan dat? Of kun je beter je bruiloft verschuiven? Misschien besluiten jullie wel te trouwen, maar twijfelen jullie of het inhuren van een bruiloft videograaf tijdens corona wel verstandig is. Want als er geannuleerd of verschoven moet worden: zijn hier dan kosten aan verbonden?


Deze blog is geschreven voor bruidsparen die nog op zoek zijn naar een videograaf of die er al een hebben geboekt. Wij vertellen je hoe wij hier in deze tijden mee omgaan en wat de voorwaarden zijn, ongeacht in welke fase van de planning jij je bevindt. Wij staan ​​voor transparantie, gaan open met het onderwerp om en zoeken proactief naar een oplossing. Zo weten we allemaal waar we aan toe zijn en worden vervelende verrassingen voorkomen.


In de huidige corona tijden twijfel je misschien over het boeken van een bruiloft videograaf. Want wat nu als je bruiloft verzet moet worden? Is de videograaf van nog wel beschikbaar? Kost het geld wanneer de bruiloft geannuleerd wordt?

Heldere voorwaarden tijdens corona

Vanwege Corona hebben we onze algemene voorwaarden aangepast. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken wij deze voorwaarden en lopen we door de verschillende scenario’s heen. Zo zorgen wij er samen voor dat duidelijk is wat er zal gebeuren wanneer scenario A, B of C in werking treedt.


Er zijn ook veel stellen voor wie Corona misschien helemaal niet zo slecht uitkomt. Bijvoorbeeld voor stellen die het prettig vinden om in een ​​kleine en intieme kring te trouwen. Je bespaart natuurlijk veel geld en je hebt een excuus waardoor je niet iedereen hoeft uit te nodigen.


Juist dan kan het inhuren van een bruiloft videograaf ontzettend waardevol zijn. Met een trouwfilm kunnen mensen die er niet bij konden zijn, toch een beetje meegenieten. In alle gevallen overleggen wij met jullie wat de beste aanpak is en leggen wij dit vast in heldere afspraken.


Wat gebeurt er met een aanbetaling?

Wij vragen een aanbetaling van maximaal 250 euro. Wat er in welk geval gebeurt, wordt hieronder beschreven.


Voorwaarden bij uitstel

Wij vragen geen extra betaling wanneer de bruiloft wordt uitgesteld naar 2021, 2022 of later. De aanbetaling blijft dus gewoon staan en alle kosten blijven zoals eerder afgesproken. Er komen in geen geval kosten bij.


Wanneer blijkt dat wij op de nieuwe datum niet aanwezig kunnen zijn, brengen wij de helft van de aanbetaling in rekening en draagt ieder dus een risico van 125 euro. Gelukkig is dit in de praktijk nog niet voorgekomen. Breng ons dan ook zo snel mogelijk op de hoogte van een nieuwe datum, zodat wij er ook dan bij kunnen zijn.


Voorwaarden bij annuleren

Tot nu toe is er nog geen enkele bruiloft waarbij wij als bruiloft videograaf geboekt zijn, geannuleerd. Waar bruiloften niet doorgingen, hebben alle stellen besloten om deze uit te stellen tot een latere datum. 80% van hen heeft al een datum gekozen (waarop wij ook weer aanwezig zijn). 20% heeft besloten het voor onbepaalde tijd uit te stellen en wacht af hoe alles zich ontwikkelt. Vanzelfsprekend doen wij ons uiterste best om ook op de nieuw gekozen datum aanwezig te zijn.


Wanneer een bruiloft wordt geannuleerd of wanneer wij op een nieuw gekozen datum niet aanwezig kunnen zijn, brengen wij de helft van de aanbetaling in rekening en wordt ook hier het risico gedeeld.


(Nieuwe) datum kiezen


Willen jullie een nieuwe datum kiezen? Onze tip: maak gebruik van datumprikker.nl. Zo kunnen alle betrokken partijen snel en eenvoudig de beschikbaarheid opgeven. Check allereerst met de trouwlocatie of zij nog beschikbaar zijn voor 2021 of zelfs 2022 of 2023.


Willen jullie absoluut in 2021 trouwen, dan kan het zo zijn dat veel locaties op populaire dagen al niet meer beschikbaar zijn. Kijk eens naar de mogelijkheden voor een doordeweekse dag. Vraag vooral ook jullie ceremoniemeester om te helpen bij het puzzelen.


Hoe gaan we om met Corona

Voel je vrij om al je wensen en twijfels met ons te bespreken. Wij denken in oplossingen. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat jullie maximaal kunnen genieten tijdens jullie bruiloft. Ook al is dat met beperkingen. Als je wilt dat we de hele dag een mondkapje dragen, kan dat zonder problemen. Je mag ook de kleur kiezen zodat deze bij de dresscode past. Ook de afstand met jullie en de gasten respecteren wij zoveel mogelijk. Mocht er tijdens het filmen iets gebeuren waarbij jullie je niet comfortabel voelen: bespreek dit dan gerust met ons.


19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page