top of page

Blog Hoe integreer je kinderen het beste in een trouwfilm?

Bijgewerkt op: 30 sep. 2021

Dat is een vraag die ik vaak krijg in een kennismakingsgesprek van mijn bruidsparen die gaan trouwen.


Hoe kunnen we onze kinderen het beste integreren op onze bruiloft in de trouwclip.

Hier zijn een paar tips hoe jullie schatjes mooi in de film staan.


  • Aankleedmoment: Koop een paar kleerhangers (o.a. van Weddingdeco.nl) die gepersonaliseerd zijn en hang de kleding samen met je trouwjurk of pak op een mooie plek, dit zorgt voor prachtige effecten. Kijk dat je zelfs de kinderen kan aankleden, als je je planning het niet toelaat, kunnen ook de oma's, opa's of broers en zussen het overnemen. Afhankelijk wie die ochtend aanwezig is.

  • First look: Verras papa of mama met de kinderen, zodat de spanning toeneemt en de beelden nog meer emoties krijgen. Dus de kinderen zijn dan ook first look voor papa of mama.

  • Fotoshoot: Neem een ​​oppas mee! Dit is echt een aanrader! Dit geeft zoveel rust. Dan kunnen jullie helemaal genieten van jullie gezamenlijke shoot en die van de kids. Alles werkt dan heel ontspannen en heb je je hoofd vrij voor elkaar. Shoot met kids kiezen we meestal wat bij het gezin past (picknick, dans, rennen, spelen). Vertel ons hoe jullie zijn.

  • Ceremonie: - Kids lopen binnen met de bruidegom en wachten tot de bruid komt of de bruid loopt binnen met de kids / ringen brengen in een mooi doosje of breng de ringen met een klein bruidsboeket en vastgemaakt aan een lintje (vraag je bloemist bijvoorbeeld Marit van Floral Dreams maakt dat heel mooi), teken een kinderakte vraag meer bij je babs (of als je nog geen babs heb bijvoorbeeld bij ebabs Marjolein de Jager of Annemarie trouwt.

  • Feest/avond: Vaak worden die kinderen ook bij de openingsdans betrokken


Belangrijk is het ook dat jullie flexibel in de planning zijn, zoals jullie weten is plan A nooit plan A met kinderen, aangezien de kinderen meestal niet altijd willen wat de ouders willen. Dus gewoon loslaten en met de flow gaan.


Bloopers die we als videograaf al meegemaakt hebben:

  • Middagslaapje kwam in de weg tijdens aankleden

  • Tijdens de shoot moet de ingehuurde chauffeur ook nog voor de kinderen zorgen, omdat de ouders zich niet meer konden concentreren en ook bang waren dat de kinderen in het water gaan springen

  • Kind viel in slaap tijdens de ceremonie en heeft de ringen moment gemist

  • Eén kind weigerde totaal mee te doen aan de openingsdans! Gelukkig deed het andere kindje wel mee.

Dus laat het los en geniet.


Hier vind je enkele voorbeelden uit films met kinderenHeb je vragen, neem dan gerust contact met ons op of vraag je eigen videograaf voor meer tips die passen bij jouw eigen verhaal.


PS: Excuseer me als er spelfouten zijn in de tekst. Omdat ik altijd afhankelijk ben van anderen, had ik veel te weinig blogs gedaan en mijn werk laten zien. Ik wil dit nu doen. Gelukkig spreken mijn films woorden.


25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page