top of page

Lieve woorden tijdens ceremonie ...

Bijgewerkt op: 18 jan. 2022
Wanneer gebeurt het, dat de ambtenaar mooie woorden tegen je zegt tijdens de ceremonie! Dankjewel lieve Patricia Rück (www.jaiktrouwjullie.nl/. Echt zo mooi en ik was zo ontroerd!


Helaas was ik op dat moment weg en kon ik het pas later op video zien van Beau... Ik moest toen met spoed van het bruidspaar regelen dat de rook van de vuurkorf wordt verplaatst.


Deze bruiloft van Lilian en Nol in Het Ruiterhuys was zeker een van mijn hoogtepunten in 2021. Bij deze bruiloft had ik de eer om weddingplanner te zijn en alles van A tot Z te verzorgen. We zijn er al sinds 2019 mee bezig geweest en hebben het twee keer uitgesteld. In zo'n lange tijd bouw je ook een bijzondere band samen op. Op 18 september 2021 was alles perfect en konden deze lieve mensen eindelijk ja zeggen.


Ze vroegen alle leveranciers om niets op sociale media met gezichten te plaatsen, maar omdat het zo leuk was zeiden ze uit eigen beweging dat ik het openbaar mag plaatsen. Bedankt Lilian en Nol voor hun vertrouwen.


Voor de toekomst wil ik nog meer van zulke perfecte momenten hebben, met de beste en liefste leveranciers en zo schatten als bruid en bruidegom.


Liefs,

Michele


Deze bruiloft was geregeld met deze toppers:

Venue: @ruiterhuys

Weddingplanner: @sterlynl

Videograaf: @wrapvideoproductie

Muah (Haar & Make Up): @kapsalonpardoes

Trouwjurk: @dewittemarkies

Band ceremonie: www.skytrainmusic.nl

Spiegel Photobooth: @vwphotobooth

Stationary: @sprintprint en @sterlynl

Trouwauto Rollsroyce: @weloveoldtimers


PS: Excuseer me als er spelfouten zijn in de tekst. Omdat ik altijd afhankelijk ben van anderen, had ik veel te weinig blogs gedaan en mijn werk laten zien. Ik wil dit nu doen. Gelukkig spreken mijn films woorden.
27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page