top of page

WORKSHOP

GEZELLIGE SFEER

AANMELDING
Screen Shot 2022-02-23 at 8.23.19 PM.png

Workshop

Wedding Planning
voor Bruidsparen

16 november 2022, 19 uur

23 november 2022, 19 uur

Workshop

 

"Wedding Planning voor Bruidsparen"
Bij Bruidsmodewinkel Het Boudoir  in Hoorn voor paren met trouwplannen in 2022 en 2023.

Vaak horen wij van bruiden dat het organiseren van een bruiloft toch écht wel veel werk is en dat ze er best een handje bij geholpen zouden willen worden.

Volg deze workshop en krijg handige tips, leer hoe je een draaiboek maakt en geld kunt besparen, raak geïnspireerd en ga naar huis met structuur in de planning. Zo beleef je plezier aan de voorbereidingen in plaats van stress!  
 
Weddingplanner en videograaf Michele (Sterly*) en Annet van Bruidswinkel Het Boudoir in Hoorn nodigen aanstaande bruidsparen, familieleden, vrienden en ceremoniemeesters uit voor deze bijzondere en persoonlijke workshop.

Tijdens de workshop gaan we aan de slag met de volgende onderwerpen:


 
Deel 1: Planning & Budget
We bespreken meerdere scenario’s over hoe je jouw trouwdag een persoonlijke invulling kunt geven. 
Ga je bijvoorbeeld voor de grote extravagante bruiloft, wil je werken met een thema, kies je voor intiem en kleinschalig? We leren je hoe je een draaiboek, de tijdsplanning, een checklist, overzicht van de kosten en de gastenlijst kunt maken. 

Deel 2: Tips &Tricks
Je krijgt antwoord op belangrijke vragen; hoe kan ik geld besparen, waar vind ik handige tips voor lokale, professionele leveranciers en locaties, wat zijn trends en wat mag niet ontbreken op het feest, hoe kan ik social media slim gebruiken? Ook geven we je informatie mee over handige websites, apps, forums en tools etc.

 

Algemene Informatie:
 

 • Datum:
  16 november 2022, 19 uur, Hoorn
  23 november 2022, 19 uur, Lelystad
   

 • Tijd: 19:00 - 22.00 uur
  Adres: Bruidswinkel Het Boudoir, Muntstraat 5, 1621 GB Hoorn,

 • Doel: Naar huis gaan met veel inspiratie, kennis, creatieve ideeën en vooral een goed en gerust gevoel. Thuis kan je structureel verder met de planning. Je hoeft geen uren meer op het web te zoeken en kunt door de bomen het bos weer zien. Het plannen van de bruiloft is weer leuk geworden!

 • Kosten & Betaling: € 35,- per persoon of  € 50,- voor een  bruidspaar  ( of bruid/bruidegom met een familielid, vriendin, vriend of ceremoniemeester). Dit is inclusief een welkomstdrankje, koffie of thee en een lekker hapje. Na inschrijving ontvang je een bevestiging met betaalinstructies*.

 • Workshop: Om het gezellig en persoonlijk te houden, kunnen maximaal 8 personen deelnemen (4 bruidsparen). Is de workshop vol of komt de datum jou niet uit? Stuur ons een mailtje en we nodigen je t.z.t. graag uit voor de eerstvolgende workshop. Je kunt ook een individueel trouwadviesgesprek aanvragen. Kosten hiervoor zijn €195,-Schrijf je snel hieronder in (verplicht) - want om  de workshop persoonlijk te houden - zijn de plaatsen beperkt. Na je inschrijving ontvang je per-email een bevestiging met betalingsinstructies*.


 

OVER
ons

Michèle Muller-Beyer

Weddingplanner & Videograaf

info@sterly.nl / 06-34182300

YKFOT_20220303_Sterly-29_50 smaller.jpeg

"Pure liefde regelen en filmen is onze filosofie

Annet Kwantes

Eigenaar van Bruidswinkel Het Boudoir
 info@hetboudoir.nl / 0229-269222

 

Screen-Shot-2020-02-07-at-4.35.28-PM-Con

Op zoek naar een prachtige trouwjapon, maar hoe werkt dat... Trouwkleding koop je niet zomaar van een hanger, daar  heb je wel wat meer tijd voor nodig. Kom naar de leukste bruidskledingwinkel in Hoorn

Aanmelding Workshop

Bedankt voor de inzending!

bottom of page