top of page

Videograaf voor jullie bruiloft


Jullie bruiloft is een moment om nooit meer te vergeten. Het liefst zouden jullie dit prachtige moment blijven herbeleven wanneer jullie maar willen. Dat kan, met een videograaf op jullie bruiloft. Ik ben de bruiloft videograaf die jullie onvergetelijke dag prachtig vastlegt in een trouwfilm. Ik zorg voor een sfeervolle bruiloft video die helemaal bij jullie past en aan al jullie wensen en eisen voldoet. 

 

Een videograaf op de bruiloft maakt deze onvergetelijk

Uit ervaring weet ik hoe waardevol een mooie trouwvideo is. Een videograaf op jullie bruiloft zorgt ervoor dat jullie deze dag nooit meer zullen vergeten. Jullie kunnen hem immers altijd terugkijken. Dat is niet alleen prachtig voor jullie, maar ook voor vrienden en familie. En wat te denken van mensen die de bruiloft helaas hebben moeten missen? En kinderen die nog te klein waren om het bewust mee te maken. Of misschien zelfs jullie toekomstige kinderen... Ik zorg als bruiloft videograaf voor een fantastische, sfeervolle video om de rest van jullie leven te koesteren.

 

Een trouwfilm laten maken: hoe werkt dat?

Als ervaren videograaf voor jullie huwelijk zorg ik voor een perfecte voorbereiding. Een trouwfilm laten maken begint met een goede kennismaking. Ik vind het leuk om jullie zo goed mogelijk te leren kennen en hoor graag al jullie wensen. Samen denken wij na over jullie ideale trouwvideo. Laat gerust voorbeelden zien. Wanneer duidelijk is hoe jullie bruiloft video eruit moet komen te zien, maak ik een plan. 

Jullie hoeven verder niets te regelen. Wanneer jullie mij inschakelen als videograaf voor jullie bruiloft ontzorg ik jullie volledig. Het enige wat jullie moeten doen, is genieten van deze prachtige dag, elkaar en jullie dierbare gezelschap. Ik zorg ervoor dat alles prachtig wordt vastgelegd. Dit doe ik met behulp van handcamera's, camera's met vaste opstelling, drones en externe microfoons. 

Hoe ziet jullie trouwfilm er straks uit?

Natuurlijk zorg ik voor een eindresultaat dat jullie verwachtingen overtreft. Jullie trouwfilm wordt zoals van tevoren afgesproken. Uiteraard inclusief door jullie gekozen muziek. De aankomst van gasten, de ceremonie, het ja-woord, de ringen, de kus, de receptie en het feest: alles wordt prachtig en liefdevol in beeld gebracht.

Binnen 48 uur na de bruiloft ontvangen jullie een leuke sneak preview van 1,5 minuut om bijvoorbeeld te posten op social media. Binnen drie weken na jullie huwelijk ontvangen jullie een HD film van ongeveer drie kwartier. Jullie krijgen uiteraard de kans om wijzigingen aan te laten brengen indien gewenst. 

 

Jullie bruiloft laten filmen? Neem contact met mij op

Willen jullie de bruiloft laten filmen? Neem dan contact met mij op. Ik zie het als een eer om videograaf op de bruiloft te mogen zijn. Neem via het onderstaande formulier contact met mij op, of bel 06-34 18 23 00. Ik kijk ernaar uit om jullie wensen geheel vrijblijvend te bespreken en kennis te maken. Jullie bruiloft laten filmen is al mogelijk vanaf 799 euro, all inclusive. Kijk hier voor alle tarieven.

Let's Talk
bottom of page