top of page

Blog: Trouwlocatie Het Ruiterhuys


Het Ruiterhuys in Castricum is een van mijn favoriete trouwlocaties. Op de een of andere manier vindt deze locatie altijd zijn weg terug naar mij. Meerdere malen als videograaf en nu dit jaar in 2021 mocht ik ook als weddingplanner van Lilian en Nol hun droomdag plannen, stylen en regelen (bloemwerk was van Marit van Floral Dreams).


Over de locatie:

Nikki de eigenaresse en Angelique Event Manager doen hun uiterste best om jullie culinair te verwennen, maar ze lezen ook al jullie wensen van jullie lippen. Dus ze doen hun uiterste best om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen. En het was een hele fijne samenwerking. Hartelijk dank voor en hopelijk snel weer.

Wat ik persoonlijk geweldig vind aan deze trouwlocatie is de charme van de dieren die hier vrij rondlopen, honden, varkens, kippen, etc. Het kan dus zijn dat je tijdens je ceremonie bezoek krijgt van een kippenfamilie hoe leuk is dat! Het eiland is een droom en binnen is het een beetje donker maar met de safari tent en hooibalen heeft het ook zijn aantrekkingskracht en zorgt voor een schitterende sfeer.

Rondom een ​​fantastische plek voor een prachtige bruiloft.


DE LOCATIE:

Het Ruiterhuys is een landelijke en unieke feestlocatie, gelegen in het natuurgebied van Landschap Noord Holland. Het Ruiterhuys is gevestigd in een traditioneel gebouwde houten “schuur” met originele eiken balken en gebinten. De locatie is landelijk en robuust ingericht en heeft door de altijd brandende open haard een warme en gastvrije sfeer. De inrichting bestaat uit natuurlijke materialen met houten tafels en comfortabele stoelen.

De twee verdiepingen van Het Ruiterhuys zijn met elkaar verbonden door een houten boomstamtrap van dikke delen. Ook op de tweede verdieping brandt een kachel.


Details:

- Sfeer:

- Preisklasse

- Buiten trouwen: Ja

- Overnachten: nee

- Interieur: Landelijk, romantisch

- Eigen Catering mogelijk: Nee

- Live muziek mogelijk: Ja

- Gehele Dag: Ja

- Ceremonie only: Nee is alleen mogelijk in combinatie met een met een diner en een feest

- Hun doel: Op Nr. 1 staat dat alle gasten terug denken aan een geweldige dag om nooit te vergeten.

- Bijzonders geschikt voor: gehele dag, ceremonie, receptie, borrel, speeches, feest


Graag maken wij met jullie een afspraak om samen deze trouwlocatie te bekijken en alle mogelijkheden te bespreken als weddingplanner of als ceremoniemeester .


Liefs,

Michele


PS: Excuseer me als er spelfouten zijn in de tekst. Omdat ik altijd afhankelijk ben van anderen, had ik veel te weinig blogs gedaan en mijn werk laten zien. Ik wil dit nu doen. Gelukkig spreken mijn films woorden.
48 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page