top of page

Blog "Music is the Key"- Muziek voor jullie trouwfilm

Bijgewerkt op: 18 jan. 2022


Foto: Zangeres Melissa van Belleghem link website Locatie: Robacher's Watermolen link website

Music is the key voor kippenvel en veel emoties op jullie bruiloft. Hier heb ik een blog geschreven om trouwmuziek juist in te zetten.


Muziek zorgt voor sfeer, kippenvel en emoties. En als die persoonlijk is, dan bereiken jullie dat in een trouwclip nog meer. Dus kijk niet alleen wat er op dit moment de trendmuziek is, maar wat bij jullie liefdesverhaal past en dit is voor iedereen heel persoonlijk.


Vaak gebruiken de bruid en bruidegom dezelfde liedjes voor de clip, die ook tijdens de ceremonie gespeeld waren.

De wandeling naar het altaar, tekenen en het verlaten van de trouwlocatie. De momenten worden onvergetelijk met de juiste achtergrondmuziek. Daarnaast ondersteunt muziek de stemmingen tijdens je speciale momenten - vergelijkbaar met de film: de belangrijkste, spannendste en meest emotionele scènes worden begeleid door passende geluiden, zodat de kijker zich nog intenser kan inleven en de emoties herbeleven kan in het geval van een bruiloft.


Mijn top 10 voor een trouwclip in de laatste 5 jaar


Nederlandse muziek


Zoals altijd bij een bruiloft ook hier een enorme keuze! Maar met een professionele, ervaren trouwzanger/es aan je zijde is het geen probleem om de 3 huwelijks-hoogtepunten te vinden, die echt bij jullie passen en deze over te nemen ook voor een trouwclip! Neem contact op met Melissa van Belleghem voor meer informatie link.


Het mooiste en meest ontroerend wat ik tot nu toe heb meegemaakt, is dat de bruid de bruidegom verraste met een eigen lied dat de zangeres zelf voor hun schreef. Dit nummer werd ook gebruikt voor mijn trouwclip. Gewoon zo ongelofelijk mooi en garantie voor kippenvel. Overtuig jezelf link.


Voor meer informatie meld je direct bij Sylvia link. De prijs voor een eigen lied is rond 250.-. Dus dat valt best mee. Of vraag je eigen gekozen zanger/zangeres of ze dat ook kunnen doen.


Wil je liever begeleid worden door een pianist, neem dan contact op met Dennis de Bruijns link of Marsha Steltenpool link. Ze maken daarna ook graag een compilatie voor je trouwclip. Voorbeeld hier link trouwclip.


Als je geen zanger/es wilt, kunnen wij videografen met je meedenken om het juiste nummer te vinden en dat passend bij de beelden en jullie verhaal.


Liefs,

Michele


PS: Excuseer me als er spelfouten zijn in de tekst. Omdat ik altijd afhankelijk ben van anderen, had ik veel te weinig blogs gedaan en mijn werk laten zien. Ik wil dit nu doen. Gelukkig spreken mijn films woorden.

60 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page