top of page

Blog Sprookjesachtige Trouwshoot bij Dijkgatbos Wieringerwerf

Bijgewerkt op: 6 okt. 2021

Videograaf Bruiloft Anna en Chiel bij Statenlogement

Shooting: Dijkgatbos, Wieringerwerf

Trouwen: 12 juni 2021, Statenlogement Hoorn


Wow! Wat een geweldige en sprookjesachtige bruiloft was het van Chiel en Anna . Heel bijzonder was ook dat haar trouwjurk groen was en alleen zij een zwarte trouwring heeft. Bij mooi weer kwamen de twee met de witte Mercedes cabrio op het Dijkgatbos aan. Van daaruit hebben we een sprookjesachtige fotoshoot gedaan, waar de twee elkaar ook ontmoet hebben.


Hierbij jullie sneak preview alvast van de bos, kijk en beleef het weer opnieuw.Daarna had het bruidspaar een mooie ceremonie met hun eigen spreker om het nog persoonlijker te maken.


Lieve Chiel en Anna hartelijk bedankt, dat ik bij mocht zijn bij jullie bijzondere dag en een reis terug mocht maken waar jullie elkaar ontmoet hebben.


PS: Excuseer me als er spelfouten zijn in de tekst. Omdat ik altijd afhankelijk ben van anderen, had ik veel te weinig blogs gedaan en mijn werk laten zien. Ik wil dit nu doen. Gelukkig spreken mijn films woorden.
67 weergaven0 opmerkingen

Kommentare


bottom of page